מרכיבים:

תערובת פירות קפואים - תות, בננה, תמר וקוקוס

250 גרם שמנת מתוקה

2 כפות פודינג וניל

2 כפות ממרח סילאן ושומשום

2 קוביות קרח

2 כפות טחינה

פרחים לקישוט

אופן ההכנה:

1. מכניסים אל תוך הבלנדר את כל המצרכים ומבלנדרים עד לקבלת תערובת אחידה ומימית.

2. מוסיפים שמנת, פודינג וניל וטחינה גולמית וממשיכים לבלנדר.

3. מעבירים את כל התערובת לשקית זילוף.

4. מזלפים לתוך הכוסות.

5. בעזרת כפית מורחים מעל כל כוס את ממרח הסילאן והשומשום.

6. מניחים בכוסות למאכל ומעל מפזרים מעט אבקת זהב.