מצרכים:

  • 15 דפי אורז עגולים (רמי לוי)
  • פירות בצבעים שונים: תפוח, תות, קיווי, אננס, תפוז, מנגו.
  • לימון
  • עלי נענע 

לרוטב תות:

  1. 250 גרם תותים
  2. 2 כפות אבקת סוכר סוגת
  3. מיץ לימון מלימון שלם 

לרוטב מנגו:

  1. מנגו טרי
  2. 2 כפות אבקת סוכר רמילוי
  3. מיץ לימון מלימון שלם 

אופן הכנה:

  1. לחתוך את כל הפירות למקלות דקים וסוחטים מעל לימון כדי למנוע השחמה.
  2. להספיג כל דף אורז במים פושרים בתוך מחבת
  3. להעביר את דף האורז למגבת נקיה (ללא סיבים)
  4. לפרוס את מקלות הפירות ועלי הנענע במרכז הדף ולגלגל לרול
  5. לטחון עם בלנדר מוט את מצרכי רוטב התות
  6. לטחון עם בלנדר מוט את מצרכי רוטב המנגו
  7. להגיש לצד הספרינג רול