מרכיבים

בצק פילו - שמרית

2 כוסות נבטים גדולים

זוקיני, חתוך לרצועות דקות

2 גבעולי בצל ירוק, ללא החלק הלבן חתוכים לגפרורים

1 גזר חתוך לקיסמים דקים

רצועות דקות וקצרות של כרוב

חבילת תערובת אגוזים וחמוציות

כף סויה

כפית פלפל שחור

כפית סוכר

כף מיץ לימון

3 שיני שום

כף ג'ינג'ר טרי מגורר

ביצה - לסגירת האגרול

עלים ירוקים להגשה

לרוטב ספייסי מיונז:

מיונז - מאסטר שף

שמן שומשום

חצי לימון

רוטב סרירצ'ה חריף

לרוטב המתוק:

טריאקי - מאסטר שף

אופן ההכנה

1. לחמם ווק ולהוסיף שמן.

2. להכניס לווק את הירקות, הג'ינג'ר והשום לטיגון של פחות מדקה.

3. להוסיף את הסויה, הפלפל, מיץ הלימון והסוכר, ולבשל כדקה נוספת

4. לפרוס את עלי הפילו שניים שניים.

5. למזוג בצד הקרוב לשוליים קצת מהתערובת.

6. לקפל את הבצק מעל המלית, לקפל את הצדדים כמו מעטפה, ולגלגל לצורת אגרול. 

7. את הקצוות לסגור עם מעט ביצה.

8. טיגון: לחמם בסיר שמן קנולה לטיגון עמוק. כשהשמן רתח להכניס את האגרול לטיגון של 5 דקות. יש לסובב אותו לצד שני באמצע הטיגון. 

9. להוציא ולהניח על נייר סופג.

אופן הכנת הרטבים

בקערית אחת מוזגים רוטב טריאקי, ובשניה את יתר המרכיבים לכדי ספייסי מיונז ביתי