מצרכים

בצל גדול חתוך לחתיכות קטנות

סלסלת פטריות פורטבלו, סלסלת פטריות שמפניון וסלסלת פטריות צדף חתוכות לריבועים (מרינה פטריות)

חופן שמיר קצוץ לחתיכות קטנות

2 ליטר ציר עוף מוכן מראש

אופן ההכנה

1. מטגנים בסיר את הבצל ולאחר מכן מוסיפים בשלבים פטריות פורטבלו, פטריות שמפניון ופטריות צדף

2. מטגנים קלות ומוסיפים את הציר כך שיכסה כמעט את כל הסיר

3.מוסיפים שמיר ומבשלים כחצי שעה עד שהמרק מוכן

4. הצעת הגשה נוספת – אפשר לקראת הסוף להוסיף קרם קוקוס ללא גלוטן ולטחון מעט את המרק עם בלנדר מוט. בתאבון.