מצרכים:

  1. 240 גרם שוקולד מריר איכותי 60%
  2. 120 גרם חמאה
  3. 4 ביצים
  4. ⅓ 1 כוס סוכר
  5. 6 כפות קמח
  6. 2 כפות קקאו איכותי
  7. קורט מלח מלדון 

אופן הכנה:

  1. לחמם תנור ל-175 מעלות על טורבו
  2. להמיס יחד במיקרו שוקולד וחמאה
  3. לערבב יחד עם מקצף ידני ביצים וסוכר
  4. להוסיף את השוקולד המומס לבלילת הביצים ולערבב
  5. להוסיף לבלילה את הקמח והקקאו ולערבב
  6. להעביר את הבלילה לתבנית מרובעת 20*20
  7. לפזר מעל קורט מלח
  8. לאפות במשך 30 דקות בתנור ובסיום להכניס מיד למקפיא לפחות לשעה.