מצרכים לכ-10 שיפודי קרם ברולה

1/2 כוס סוכר + עוד קצת סוכר כדי לטבול את הסוכריות

5 חלמונים 

500 מ"ל שמנת מתוקה - טרה

6-7 טיפות של תמצית וניל צרפתי  

6 תותים

6 קיווי (או כל פרי צבעוני ויפה אחר)

אופן ההכנה

1. לבשל בסיר ולהביא לסף רתיחה 500 מיל' שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר.

2. בקערה לערבב את 5 החלמונים עם 1/4 כוס סוכר.

3. לשפוך לאט ובזהירות את השמנת על הביצים, לערבב היטב ולהוסיף את תמצית הוניל.

4. לעשות "אמבט מים" בתחתית התנור (כדי לייצר אדים) , לשים מים רותחים בתבנית שבתחתית התנור (או תבנית של תנור או פיירקס, או בסיר) ולחמם אותו ל-140 מעלות.

5. לצקת את המסה לתבנית שקעים מסיליקון (או חד פעמי ממתכת) ולאפות כ 30 דקות עד שהקרם מתייצב.

6. בינתיים, לחתוך את הפירות לחצאים.

7. להכניס את הקרם ברולה להקפאה ל 3-4 שעות.

8. להוציא את הקרם מהתבנית ולשפד אותו על מקל סוכריה או על שיפוד.

9. טובלים בסוכר ושורפים קלות עם ברנר.

10. משפדים פרי אחד בקצה של כל סוכריה ומגישים.