מצרכים

1. חצי קילו בשר טחון (רצוי אנטריקוט, אבל אפשר גם צלעות או צוואר) בטמפרטורת החדר

2. 3 לחמניות המבורגר 

3. ½ כוס מי סודה מוגזים במיוחד

4. 2 כפות שמן זית

5. 1 בצל לבן פרוס דק

6. מלח לפי טעם

7. מעט פלפל שחור גרוס

תוספות

1. עגבנייה חתוכה לפרוסות

2. חסה פרוסה לרצועות

3. מלפפון חמוץ פרוס דק

4. בצל סגול פרוס לעיגולים

5. מיונז 

6. שבבי בצל

7. צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

1. לטגן את הבצל הלבן במחבת בשמן עד להזהבה.

2. להוסיף מלח ופלפל שחור.

3. להוסיף לבשר בקערה את מי הסודה (שעושה את הבשר אוורירי וג'וסי) את המלח והפלפל.

4. לתת לבשר לנוח 10 דקות.

5. ליצור שלוש קציצות המבורגר גדולות (מצטמקות בבישול).

6. לצלות את שני הצדדים במחבת סטייק מחורצת עד למידה הרצויה.

7. את הלחמניות לחצות לשניים ולטבול את החלק הפנימי במיץ הבשר שבמחבת.

סידור המנה

1. למרוח את הלחמניות ברטבים.

2. להוסיף את הירקות הפרוסים.

3. מעל הירקות להניח את הקציצה.

4. מעל הקציצה להוסיף את שבבי הבצל המוכנים.

בתיאבון