מצרכים

1. חצי קילו בשר טחון (רצוי אנטריקוט, אבל אפשר גם צלעות או צוואר) בטמפרטורת החדר

2. 3 לחמניות המבורגר 

3. ½ כוס מי סודה מוגזים במיוחד

4. 2 כפות שמן זית

5. 1 בצל לבן פרוס דק

6. מלח לפי טעם

7. מעט פלפל שחור גרוס

תוספות

1. עגבנייה חתוכה לפרוסות

2. חסה פרוסה לרצועות

3. מלפפון חמוץ פרוס דק

4. בצל סגול פרוס לעיגולים

5. מיונז - מאסטר שף

6. שבבי בצל - מאסטר שף

7. צ'ילי מתוק - מאסטר שף

טבעות בצל

2 בצלים לבנים לפרוס לעיגולים לא דקים

כוס קמח לבן

כוס פירורי לחם - מאסטר שף

2 ביצים

מלח ,פפריקה אדומה, אבקת מרק עוף

שמן קנולה

אופן ההכנה

1. לטגן את הבצל הלבן במחבת בשמן עד להזהבה.

2. להוסיף מלח ופלפל שחור.

3. להוסיף לבשר בקערה את מי הסודה (שעושה את הבשר אוורירי וג'וסי) את המלח והפלפל.

4. לתת לבשר לנוח 10 דקות.

5. ליצור שלוש קציצות המבורגר גדולות (מצטמקות בבישול).

6. לצלות את שני הצדדים במחבת סטייק מחורצת עד למידה הרצויה.

7. את הלחמניות לחצות לשניים ולטבול את החלק הפנימי במיץ הבשר שבמחבת.

אופן הכנת טבעות הבצל:

1. לפרוס בצלים לעיגולים לא דקים.

2. לערבב בקערה קמח, פירורי לחם, תבלינים.

3. לטרוף בקערית ביצים עם טיפה מים.

4. לחמם שמן בסיר ולהביא לרתיחה.

5. לטבול עיגול בצל בביצה ולאחר מכן בתערובת קמח.

6. לטגן 2-3 דקות בשמן עמוק רותח.

סידור המנה:

1. למרוח את הלחמניות ברטבים.

2. להוסיף את הירקות הפרוסים.

3. מעל הירקות להניח את הקציצה.

4. מעל הקציצה להוסיף את שבבי הבצל המוכנים.

אופן ההגשה:

על צלחת שמניחים עליה נייר פרגמנט, לצד צ'יפס + טבעות בצל וקטשופ וספייסי מיונז - מאסטר שף.