מצרכים

4 טורטיות גדולות - מאסטר שף

1 קופסת שימורים שעועית לבנה גדולה - מאסטרשף

1 רסק עגבניות  - מאסטרשף

אורז בסמטי - מאסטר שף

ערמונים - קליית גת

רצועות בשר (סינטה או אנטריקוט)

חסה חתוכה לרוצועת דקות

1/2 כפית כמון

מלח

 ¼ כפית פלפל שחור

1/2 כפית פפריקה אדומה

1/2 כפית כורכום

1/4 כוס מים
 
2 כפות שמן זית

1 בצל

2 עגבניות

פלפל ירוק חריף

חצי צרור כוסברה

מיץ מלימון אחד - מאסטר שף

אבוקדו גדול בשל

טבסקו

אופן ההכנה
או

אורז

1. להכין בסיר כוס אורז לבן לפי הוראות היצרן.

שעועית

1. במחבת נפרדת לחמם את שמן הזית.

2. כשהשמן חם להוסיף את הפפריקה ולערבב, ומיד אחריה להוסיף 1/4 כוס מים.

3. להוסיף את השעועית, הערמונים, רסק העגבניות ואת שאר התבלינים, ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות.

4. להקפיץ במחבת נפרדת את רצועות הבשר בשמן זית, מלח ופלפל - עד שהעוף קריספי.

סלסת העגבניות

1. להכניס לקערת מעבד המזון עגבניות, כוסברה וחצי בצל, ולטחון ביחד עד שמתקבל רסק אחיד.

2. לתבל בקערה עם מיץ מחצי לימון, פלפל חריף (לפי הטעם) מלח ופלפל שחור גרוס.

גוואקמולי

1. להכניס לקערה חצי בצל קצוץ, אבוקדו, מלח, פלפל ומיץ מחצי לימון, למעוך ולערבב היטב.

הרכבת הבוריטו

1. לחמם את הטורטיות במחבת.

2. לאחר מכן להניח את הטורטיות למשטח העבודה.

3. למרוח במרכז הטורטיה את הגוואקמולי, ומעליו את הסלסה, תבשיל השעועית והבשר ורצועות החסה.

4. לעטוף את התוספות כמו כיס, לקפל את הצדדים למרכז (כמו מעטפה), ולתת גלגול נוסף לבוריטו עד סגירתו.