מצרכים:
בצק עלים - שמרית
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
1/3 כרוב לבן פרוס וחתוך
גזר מגורר גס
מלח פלפל שחור
בשר טחון
ביצה למריחה
מלח
חצי לימון סחוט
שמן זית
אופן ההכנה:
לכרוב
1. לחתוך את הכרוב לחתיכות דקות.
2. להוסיף כף שמן ולסחוט חצי לימון.
3. לתת לו לנוח לפחות חצי שעה.
למלית:
1. לקצוץ את הבצל.
2. לטגן את הבצל יחד עם הבשר.
3. מלח ופלפל - לתבל לפי הטעם.
4. לגרד את הגזר ולהוסיף לכרוב.
5. לשים בקערה גדולה הכרוב והגזר יחד עם את והבצל ולערבב.
לבצק:
1. לפתוח את הבצק.
2. לחתוך את הבצק לריבועים.
3. בכל ריבוע להניח כף גדושה של תערובת ולקפל בצורת משולש.
4. לטגן בשמן במחבת שטוחה.