מצרכים

הכנת הפרלינים (המילוי של העוגיות)

פרלינים בטעם וניל

ממיסים 150 גרם שוקולד לבן בפולסים עדינים במיקרוגל

מעבירים לשקית זילוף

מזליפים כ 20 פרלינים לתבנית סילקון 

מכניסים למקפיא להתמצקות לכמה שעות 

פרלינים בטעם שוקולד קפוצ'ינו

ממיסים  150 גרם שוקולד לבן בפולסים עדינים במיקרוגל

מחממים 4 כפות של שמנת מתוקה, מוסיפים כפית של קפה נמס עלית ומערבבים   

יוצקים את תערובת השמנת והקפה על השוקולד ומערבבים היטב עד קבלת מסה הומוגנית חלקה

מעבירים לשקית זילוף

מזליפים כ 20 פרלינים לתבנית סילקון 

מכניסים למקפיא להתמצקות לכמה שעות

העוגיות

120 גרם סוכר לבן (רמי לוי)

70 גרם סוכר חום (רמי לוי)

120 גרם חמאה (רמי לוי)

כפית של קפה נמס עלית

כפית תמצית וניל (רמי לוי)

2 ביצים

70 גרם קקאו איכותי (רמי לוי)

50 גרם שוקולד מריר מומס (רמי לוי)

200 גרם קמח לבן מנופה (רמי לוי)

כפית אבקת אפיה (רמי לוי)

כפית סודה לשתיה (רמי לוי)

קמצוץ מלח - לא חובה (תבליני זארובי)

אופן ההכנה

1. במיקסר מערבבים את הסוכר הלבן, הסוכר החום והקפה הנמס, החמאה ותמצית הווניל

2. עוצרים ומוסיפים– ביצים, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה ושוקולד מריר וממשיכים לערבב

3. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג קטן

4. משטחים כל כדור ומניחים במרכזו פרלין שוקולד לבן או קפוצ'ינו

5. סוגרים מעליו עם כדור נוסף ששיטחנו, מהדקים את הקצוות בעדינות

6. מניחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים גדולים

7. אופים במשך 10 דקות בחום של 170 מעלות.