מצרכים לסמבוסק חומוס

4 בצלים גדולים 

קופסה וחצי של גרגירי חומוס בשימורים - מאסטר שף

כף גדושה של כמון

מלח

פלפל שחור

בצק פילו מקורר - "שמרית"

ביצה

שומשום

אופן ההכנה - סמבוסק חומוס

1. למעוך עם מזלג או לטחון במעבד מזון את גרגירי החומוס.

2. לחתוך לקוביות את הבצלים ולטגן עד להזהבה.

3. לערבב יחד את הבצל המטוגן, החומוס והתבלינים. 

4. לחתוך את הבצק לריבועים.

5. להניח במרכז הריבוע את המלית, לסגור עליה ולהדק. 

6. לטרוף ביצה ולמרוח על הסמבוסק.

7. לפזר שומשום מעל.

8. להכניס את הסמבוסקים לתנור שחומם מראש לטמפ של 180 מעלות עד 20 דקות.

מצרכים לסמבוסק גבינה

גבינה צהובה מגורדת - טרה

גבינה לבנה 5% - טרה

פרוסות גבינת קשקבל חתוכות ידנית - טרה

בצק פילו מקורר - "שמרית"

ביצה

שומשום

אופן ההכנה - סמבוסק גבינה

1. לערבב יחד לכדי מלית דחוסה.

2. לחתוך את הבצק לריבועים

3. להניח במרכז הריבוע את המלית, לסגור עליה ולהדק. 

4.ל טרוף ביצה למרוח על הסמבוסק

5. לפזר שומשום מעל

6. להכניס את הסמבוסקים לתנור שחומם מראש לטמפ של 180 מעלות עד 20 דקות