מצרכים

להכנת הסלט

חבילת טופו (מזרח ומערב)

2 כפות סויה (מזרח ומערב)

2 כפות שמן שומשום (מזרח ומערב)

2 כפות קורנפלור (רמי לוי)

חבילת אטריות סובה מבושלות לפי הוראות היצרן (מזרח ומערב)

כוס של בצל ירוק קצוץ (מרינה פטריות)

חופן שומשום קלוי (תבליני זארובי)

חצי צרור כוסברה קצוצה (מרינה פטריות)

חצי צרור בזיליקום קצוץ (מרינה פטריות)

להכנת הרוטב

3 כפות טחינה גולמית (רמי לוי)

כף שמן שומשום (מזרח ומערב)

2 כפות סויה (מזרח ומערב)

2 כפות חומץ אורז (מזרח ומערב)

2 כפות של סילאן (מזרח ומערב)

כף מירין (מזרח ומערב)

אצבע ג'ינגר מגורדת (מרינה פטריות)

אופן ההכנה

1. מבשלים את האטריות במים רותחים למשך כ-5 דקות ומניחים בצד להתקררות

2. מערבבים את האטריות עם הבצל ירוק והכוסברה

3. מיבשים מעט את הטופו מהנוזלים שלו בעזרת מגבות נייר וחותכים לקוביות קטנות

4. בקערה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום והקורנפלור. מוסיפים את קוביות הטופו, ומערבבים היטב

5. קולים את השומשום קלות במחבת

6. מטגנים את קוביות הטופו על מחבת עם מעט שמן עד להשחמה משני הצדדים

7. מוסיפים את הטופו לאטריות ועשבי התיבול הקצוצים

8. להכנת הרוטב - מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר ידני ומוסיפים לסלט.