מצרכים:

  • 130 גרם חמאה
  • 1/3 כוס סוכר
  • חצי כוס סוכר חום
  • ביצה
  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • רבע כפית מלח

אופן הכנה:

  1. ממיסים את החמאה בסיר קטן על להבה בינונית, מערבבים מדי פעם עד שהחמאה משחימה. חשוב לוודא שהחמאה לא נשרפת.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה המומסת, הסוכר הלבן, הסוכר החום והמלח.
  3. מוסיפים ביצה וסודה לשתייה עד לקבלת בצק אחיד.
  4. מרדדים את הבצק בין שני משטחי סיליקון מקומחים ומעבירים למקפיא לרבע שעה.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות על טורבו.
  6. קורצים עוגיות בצורה הרצויה, מניחים בתבנית ואופים במרכז התנור 12 דקות.