מצרכים (חמש מנות דג)

5 פילטים של דניס (עם עור) של ויקטורי

 ¾ כוס מיץ לימון  של מאסטר שף

2 גמבות אדומות

2 גזרים 

1 פלפל ירוק חריף

שני פלפלים אדומים יבשים חריפים

ראש שום

צרור כוסברה

כוס פולים ירוקים קפואים

שימורי קוביות עגבניות איטלקיות או עגבניות חתוכות דק של מאסטר שף

כף פפריקה מתוקה

כף אבקת מרק עוף

כוס שמן קנולה

קורט פלפל שחור

כוס וחצי מים רותחים

אופן ההכנה

1. להשרות את הדג בלימון למשך עשר דקות. 

2. לפרוס את הגמבות, הגזרים והפלפלים הירוקים החריפים לעיגולים, להכניס לסיר סוטאז' ביחד עם פלפלים אדומים יבשים.

3. לקלף את שיני השום ולהכניס אותן שלמות לסיר ביחד עם הפולים הירוקים, חצי מכמות הכוסברה ושימורי העגבניות.

4. לערבב בקערית חצי כוס שמן עם כף פפריקה ומרק העוף.

5. למרוח את דג הדניס בתערובת שמן ולהניח על הירקות שבסיר.

6. את שארית השמן, לשפוך לסיר ומעל את שארית הכוסברה.

7. להוסיף את המים הרותחים ולהביא לרתיחה.

8. להנמיך לאש קטנה ולבשל במשך כחצי שעה או עד שהרוטב מתאדה.