מצרכים 

לטורטייה:

  • 7-10 תפוחי אדמה בנונים 
  • 3 בצלים גדולים
  • 5-6 ביצים גודל לארג'
  • רבע כוס שמן זית (רמי לוי)
  • כפית מלח (תבליני זארובי)
  • חצי כפית פלפל לבן (תבליני זארובי)
  • רבע כפית כורכום בשביל הצבע (תבליני זארובי)
  • כפית מרק עוף (רמי לוי)
  • חצי כפית אבקת אפייה (סוגת)

לסלט פטריות:

  1. חבילת פטריות שמפיניון (מרינה) 
  2. צרור פטרוזיליה (מרינה)
  3. 2-3 בצל ירוק (מרינה)
  4. חופן עגבניות שרי תמר
  5. שמן זית (רמי לוי)
  6. חצי לימון
  7. מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה 

לטורטייה:

  1. לקצוץ את הבצל ותפוח האדמה לקוביות גדולות 
  2. לחמם שמן במחבת גדולה ושטוחה 
  3. להוסיף את תפוח האדמה והבצל ולסגור עם מכסה עד להשחמה
  4. כשתפוח האדמה מתחיל להתרכך, להוציא את כל התערובת לקערה גדולה
  5. להוסיף לקערה נפרדת: ביצים מלח , פלפל לבן , כורכום, מרק עוף ואבקת אפייה
  6. להכניס את תפוחי האדמה לבלילה  
  7. לשפוך את כל הבלילה לאותה מחבת בלי להוסיף עוד שמן . 
  8. כשהטורטייה מתחילה להזהיב מתחת להפוך אותה ולסגור עם המכסה. אחר כך להפוך שוב לצד השני ולסגור עם מכסה עד קבלת הצבע הזהוב הרצוי .כ10-15 דקות מכל צד.  

 לסלט פטריות: 

  1. לקצוץ את כל הירקות
  2. לערבב
  3. לתבל עם שמן זית, לימון מלח פלפ לפי הטעם