מצרכים:
לעוף:
קילו פילה עוף של ויקטורי
ביצה
2 כפות קורנפלור
כפית מלח
לערבב את כל נתחי העוף עם החומרים
לרוטב:
3 כפות ריבת צ'ילי
1 כף חומץ רגיל
3 כפות סוכר
3 שיני שום כתוש
1 כף רוטב דגים
2 כפות סויה של מאסטר שף
2 כפות מים
לימון
4 עלי כפיר ליים
להגשה:
אורז בסמטי של מאסטר שף
ליים
בצל ירוק
צ'ילי אדום פרוס דק
אופן ההכנה
הרוטב:
1. בקלחת קטנה, בשל את ברוטב עד להסמכה קלה
2. להסיר מהאש ולהוסיף לימון סחוט ועלי כפיר ליים פרוסים דק ללא השדרה.
העוף:
1. לצפות את העוף עם הנוזלים ב-3/4 כוס קמח ו-2 כפות קורנפלור.
2. לטגן בשמן עמוק ולהניח על נייר סופג.
3. להעביר לקערה ולערבב היטב עם הרוטב
4. להוסיף מעל בצל ירוק