מצרכים:

לעוף:

קילו פילה עוף של ויקטורי

ביצה 

2 כפות קורנפלור 

כפית מלח 

לערבב את כל נתחי העוף עם החומרים

לרוטב:

3 כפות ריבת צ'ילי 

1 כף חומץ רגיל

3 כפות סוכר 

3  שיני שום כתוש 

1 כף רוטב דגים

2 כפות סויה של מאסטר שף

2 כפות מים

לימון

4 עלי כפיר ליים 

להגשה:

אורז בסמטי של מאסטר שף

ליים

בצל ירוק

צ'ילי אדום פרוס דק

אופן ההכנה

הרוטב:

1. בקלחת קטנה, בשל את ברוטב עד להסמכה קלה

2. להסיר מהאש ולהוסיף לימון סחוט ועלי כפיר ליים פרוסים דק ללא השדרה. 

העוף

1. לצפות את העוף עם הנוזלים ב-3/4 כוס קמח ו-2 כפות קורנפלור.

2. לטגן בשמן עמוק ולהניח על נייר סופג.

3. להעביר לקערה ולערבב היטב עם הרוטב 

4. להוסיף מעל בצל ירוק