מצרכים

חבילת טורטייה (מזרח ומערב)

3 שיני שום כתושות

חצי כוס שמן זית (רמי לוי)

כפית מלח

כפית פלפל שחור טחון

למטבלים (מזרח ומערב)

רוטב צ'ילי חריף

רוטב צ'ילי מתוק

רוטב חמוץ מתוק

רוטב צ'ילי סריראצ'ה

אופן ההכנה

1. חותכים את הטורטיות למשולשים קטנים

2. בקערה קטנה מערבבים את השום עם שמן זית, מלח גס ופלפל

3. בעזרת מברשת מורחים שכבה דקה של המטבל שהכנו על משולשי הטורטייה

4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לעשר דקות או עד שהטורטיות שחומות ופריכות.