מרכיבים ל-4 מנות:

600 גר' סינטה או אנטריקוט פרוסים דק (מינוט סטייק) - רמי לוי
3 כפות סוכר - סוגת
¼ תפוח אדום – רמי לוי
¼ אגס אסייתי (נאשי) או אגס רגיל
6 כפות רוטב סויה
6 שיני שום כתושות – מרינה פטריות
2 כפות שמן שומשום
¼ כפית פלפל שחור - זארובי פיצוחי הגליל
1 בצל בינוני
1 גזר קטן
1 חבילה פטריות שימג'י/יער מרינה
1 גבעול עבה בצל ירוק מרינה

להגשה:

אורז לבן יסמין מבושל - סוגת
מלפפון חתוך לרצועות דקות
גזר חתוך לרצועות דקות 

אופן ההכנה:

  1. להתחיל עם הכנת האורז לפי הוראות היצרן.
  2. לחתוך לקוביות גדולות חצי בצל, תפוח ונאשי (או אגס) ולטחון אותם בבלנדר או מעבד מזון עד לתערובת חלקה.
  3. להעביר את הבשר לקערה, להוסיף סוכר ואת תערובת הבצל עם הפירות שטחנו.
  4. לערבב היטב ולהניח בצד ל-10 דקות.
  5. להוסיף לקערה עם הבשר רוטב סויה, שום כתוש ופלפל שחור.
  6. לערבב היטב ולהכניס למקרר לשעה.
  7. בינתיים, יש להכין את שאר המרכיבים:  לקצוץ בצל ירוק, לחתוך גזר לגפרורים ולפרוס את חצי הבצל שנשאר לרצועות לאורכו ולחתוך את הבסיס של הפטריות.
  8. לחמם מעט שמן במחבת על אש גבוהה.
  9. להוסיף את תערובת הבשר ולטגן עד שהוא חצי עשוי ולהוסיף את הירקות החתוכים.
  10. להמשיך לטגן עד שאין נוזלים, הירקות מתרככים והבשר מוכן.
  11. להעביר לצלחת הגשה.
  12. להגיש לצד אורז לבן מבושל ורצועות דקות של מלפפון וגזר.