מרכיבים

1/2 ק"ג רצועות פילה עוף

קורנפלור

1 בצל רצועות

2 גמבה בצבעים רצועות

גזר רצועות

1/2כרוב רצועות

סלרי קצוץ גס

סלסלת פטריות שמפיניון ו/או פורטובלו קצוצות

שמן לטיגון

רוטב סויה - מאסטר שף

צ'ילי מתוק - מאסטר שף

רוטב טריאקי - מאסטר שף

אטריות אורז רחבות - מאסטר שף

קורט מלח

פלפל שחור

כף סילאן

לרוטב הדבש החריף

דבש

צ'ילי חריף

שמן שומשום 

אופן ההכנה

1. לחתוך את פילה העוף לרצועות, לעטוף אותן בקורנפלור ולטגן קלות במחבת עם מעט שמן.

2. לטגן בסיר ווק את הבצל עד להשחמה קלה ולהוסיף כפית סוכר.

3. להוסיף את יתר הירקות, מלח ופלפל.

4. אחרי כמה דקות, להוסיף את רצועות העוף.

5. אחרי דקה, להוסיף את הרטבים ולבשל כמה דקות את הכל יחד.

6. בסיר נוסף מרתיחים מים ומבשלים את האטריות ע"פ הוראות היצרן. להיזהר מבישול יתר.

7. לסנן את האטריות מהמים, ולהוסיף אותן לווק עם הירקות.
* טיפ חשוב: תמיד הרוטב יחכה לפסטה/אטריות ולא להיפך!

8. להניח בקעריות ולפזר מעל קצת בצל ירוק ואגוזים.

אופן הכנת רוטב הדבש החריף

לערבב עם כל כף צ'ילי כף דבש יחד עם חצי כפית שמן שומשום עד לקבלת מרקם אחיד.