מצרכים ללחמניות באן: 

  • 350 גרם קמח מולינו ירוק
  • 150 גרם קמח מיקס בי
  • 10 גרם אבקת אפיה - (סוגת)
  • חצי כפית סודה לשתיה - (סוגת)
  • 40 גרם סוכר - (סוגת)
  • 50 גרם קמח אורז לקימוח
  • 10 גרם שמרים יבשים - (סוגת)
  • 3 כפות שמן קנולה – (רמי לוי)
  • כפית מלח - (זארובי פיצוחי הגליל)
  • 450 גרם מים 

אופן הכנה:

  1. להניח בקערת מיקסר את כל המרכיבים וללוש עם וו לישה כ 3-4 דקות במהירות נמוכה
  2. להעביר את הבצק למשטח מעט מקומח ולחלק לחתיכות בגודל הרצוי
  3. ליצור כדורים חלקים
  4. להניח על ריבועי נייר אפייה ולהתפיח כ 30-60 דקות
  5. להרתיח מים בסיר המתאים לסיר האידוי שברשותכם
  6. להניח את הכדורים עם נייר האפייה בסיר האידוי ולאדות כ 20 דקות. (תלוי בגודל הכדורים)
  7. להמתין שהלחמניות יתקררו ולמלא במילוי הרצוי 

מצרכים לשניצלים:

  • 1 קילו חזה עוף טרי פרוס לשניצלים - (רמי לוי)
  • 2 ביצים
  • מלח - (זארובי פיצוחי הגליל)
  • כפית חרדל - (רמי לוי)
  • שמן קנולה לטיגון - (רמי לוי)

לפירורים

  • 3 כוסות פצפוצי אורז
  • 3 כוסות קורנפלקס לא ממותק
  • תביליני זארובי פיצוחי הגליל:

2 כפיות פפריקה מעושנת
2 כפיות תבלין גריל
כפית מלאה שום גבישי
חצי כפית מלח
2 כפיות פפריקה

אופן הכנה:

  1. לטחון את הפצפוצים והקורנפלקס עד לפירורים בעובי הרצוי
  2. להוסיף את כל התבלינים
  3. לטרוף בקערה יחסית שטוחה את הביצים יחד עם החרדל והמלח
  4. להניח בתוך הקערה את פרוסות חזה העוף
  5. לצפות  את חזה העוף בפירורים
  6. לטגן במחבת עם שמן קנולה
  7. להעביר לצלחת עם נייר סופג או לקריספר

מומלץ לאכול את הבאן עם מטבוחה או איולי אריסה, חציל מטוגן או אפוי ושניצל.