מצרכים

1 ק"ג רצועות דקות של סלמון טרי (רמי לוי)

כוס קינואה אדומה מבושלת

2 צנוניות פרוסות לרצועות דקות

2 חבילות של עלי רוקט שטופים (מרינה פטריות)
חופן נבטי צנונית להגשה.

למרינדה של הדג:

2 כפות מיונז

3 כפות טריאקי (מזרח ומערב)

3 כפות סויה (מזרח ומערב)

2 כפות סוכר חום (לא חובה)

לרוטב ויניגרט:

כפית  חרדל דיז'ון

כפית חרדל

2 שיני שום כתוש

כפית מלח

כפית פלפל

3 כפות חוץ בן יין לבן

3 כפות שמן זית (רמי לוי)

אופן ההכנה

1. מערבבים את חומרי המרינדה של הדג בקערה ומשרים את הסלמון במרינדה למשך שעה לפחות

2. בסיום ההשריה מכניסים את הסלמון לתנור ל – 20 דק' בחום של 180 מעלות

להכנת הסלט

3.קורעים את עלי הרוקט לחתיכות ומניחים בקערת הגשה. מוסיפים מעל את הקינואה שבישלנו מראש. לאחר שהסלמון התקרר מעט, חותכים אותו לחתיכות קטנות ומוסיפים מעל תערובת הרוקט והקינואה. מפזרים מלמעלה את פרוסות הצנוניות ואת נבטי הצנונית לקישוט

4. מערבבים את חומרי הרוטב בשייקר עד לקבלת המרקם הרצוי ומזליפים מעל הסלט בכמות הרצויה.