מצרכים

1. ק"ג שניצלים מוכנים מראש

2. 3 סלסילות פטריות

3. אבקת מרק פטריות

4. מים חמים

5. 2 בצלים גדולים

6. שמן

7. מלח

8. פלפל

אופן הכנה

1. לקצוץ את הבצל והפטריות.

2. לחמם את השמן בסיר או מחבת גדולה ועמוקה.

3. לטגן את הבצל והפטריות להוסיף מלח ופלפל.

4. להוסיף אבקת מרק פטריות ומים חמים - נוצר רוטב די סמיך.

5. לסדר את השניצלים בפיירקס, בצורה אלכסונית אחד אחרי השני.

6. לשפוך את הרוטב על השניצלים עד שהם מכוסים. שרק יבצבצו. לכסות בנייר כסף.

7. להכניס לתנור ל-20 דקות.