מרכיבים

1. 3 תפו"א מבושלים 

2. חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

3. חופן עלי כוסברה קצוצים

4. כף אבקת מרק עוף

5. 1 בצל מגורר

6. 2 שיני שום כתושות

7. 1 ביצה

8. 2 כפות פירורי לחם - מאסטר שף

9.  כוס קמח לטבילת הקציצות

10. רבע כוס שמן לטיגון

אופן ההכנה

1. למעוך את תפו"א לפירה בתוך קערה גדולה

2. להוסיף מלח ופלפל

3. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב

4. ליצור לביבות שמנמנות בידיים רטובות, לטבול בקמח ולטגן

5. להפוך צד כשמשחים

6. להוציא ולהניח על נייר סופג