מרכיבים

50 גר' חמאה

500 מ"ל גבינה לבנה

2 שמנת מתוקה

צנצנת ממרח לוטוס

חבילת ביסקוויטים לוטוס (250-300 גרם)

2 חבילות שוקולד לבן (200 גרם סה"כ)

חבילת פודינג

חצי כוס סוכר

אופן ההכנה

1. לטחון במעבד מזון את הביסקוויטים לפירורים.

2. להמיס את החמאה ולערבב עם הפירורים של הביסקוויט לוטוס.

3. לרפד את תחתית התבנית בתערובת ולהכניס למקפיא.

4. להקציף במיקסר את השמנת, לאחר מכן להוסיף את הגבינה ולקפל עד למרקם אחיד.

5. לגרד את השוקולד בפומפייה ולהוסיף לתערובת הגבינה.

6. ליצוק את הבלילה לתבנית ולהכניס למקפיא לשעתיים. 

7. להכניס את הלוטוס למיקרוגל עד להמסה. זהירות לא לשרוף את הממרח, יש לבדוק כל כמה שניות.

8. ליצוק את ממרח הלוטוס מעל העוגה ולהחזיר למקפיא לעוד עשר דקות.

9. לקשט עם שבבי שוקולד לבן ועוגיות.