מצרכים:

חבילת בצק עלים טרי של שמרית

כוס גבינה מגורדת של טרה

5 פרוסות גבינת קשקבל של טרה

2 כפות קצח

2 כפות שומשום

1 ביצה

אופן ההכנה

1. להניח את הבצק עם נייר האפייה על התבנית.

2. להבריש ביצה על הבצק.

3. לפזר גבינה מגורדת. 

4. לגרד את את גבינת הקשקבל ולפזר.

6. לקפל את הבצק לחצי.

7. לרדד את הבצק עד שהגבינה תיטמע בבצק.

8. למרוח על הבצק את הביצה הטרופה.

9. לפזר מעל קצח ושומשום.

10. לחתוך רצועות לאורך או לרוחב בצק (תלוי באורך המקלות שרוצים).

11. לאחוז כל רצועה חתוכה בקצוות ולגלגל לכיוונים נגדיים כך שתיווצר לנו צורה של ספירלה.

12. לסדר על נייר האפייה את המקלות המגולגלים

13. לאפות בחום של 200 מעלות כ-20-15 דקות, או עד שהבצק מזהיב.