1 מכינים מסה של עוגת טורט (היחסים הם 1 ביצה, 30 גרם סוכר, 30 גרם קמח, 10 גרם שמן, 1 גרם אבקת אפייה): מקציפים חלבונים וחצי מכמות הסוכר לקצף בינוני ומניחים בצד. מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. תוך כדי הקצפה מזלפים שמן.
2 עוצרים את המיקסר, מנפים קמח ואבקת אפייה וממשיכים עוד כמה שניות.
3 מקפלים את החלבון לתערובת החלמון ואופים מיד, 40 דקות ב-180 מעלות.
4 מצפים את העוגות באופן חופשי בבצק סוכר ומקשטים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים