1 למוס שוקולד לבן: מערבבים בקערית ג'לטין ומים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה לקצפת רכה ויציבה. ממיסים קלות במיקרוגל שוקולד לבן. בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב, יוצקים על השוקולד ומערבבים לתערובת חלקה. ממיסים את הג׳לטין ומערבבים לשוקולד. כשתערובת השוקולד יורדת מתחת ל-30 מעלות מקפלים לתוכה את השמנת המוקצפת.. יוצקים את התערובת לרינג מלבני ומעבירים להקפאה להתייצבות מלאה. לאחר שהמוס התייצב היטב, חותכים לקוביות.
2 למרנג קוקוס: מחממים תנור לחום נמוך 80-100 מעלות. בסיר קטן מבשלים סוכר ומים על להבה בינונית. במקביל מניחים בקערת מערבל חשמלי עם וו הקצפה חלבונים. כשסירופ הסוכר מגיע ל-109 מעלות, מתחילים להקציף את החלבונים במערבל. כשהסירופ מגיע ל-118 מעלות, יוצקים אותו מיד לתוך החלבונים, וממשיכים להקציף במהירות גבוהה כמה דקות עד למרנג יציב וחלק שאינו חמים למגע. מוסיפים קוקוס טחון ומקפלים להטמעה. מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק, ומזלפים פסי מרנג דקים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים מעט מהמרנג בשקית הזילוף עבור עיטור הצלחות. אופים שעה-שעה וחצי עד שמקלות המרנג יבשים ומתנתקים בקלות מנייר האפייה. שומרים בקופסה אטומה.
3 לעוגיות וניל: בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה, מעבדים חמאה, אבקת סוכר, קמח שקדים, מלח, קמח וגרגירי וניל עד לקבלת פירורים. מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד שנבלעים בתערובת. משטחים על נייר אפיה ומעבירים להקפאה עד להתייצבות. חותכים לריבועים בגודל הרצוי. מחממים תנור ל-155, ואופים את העוגיות כ-15 דקות. מצננים ומצפים באבקת סוכר.
4 לג'לי ליים: מערבבים בקערית ג'לטין עם 75 מ"ל מכמות המים ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. בסיר קטן מביאים לרתיחה סוכר עם יתרת המים, מוסיפים מחית ליים וטורפים למסה אחידה. מצננים מעט, ממיסים ג'לטין ומערבבים פנימה. מוסיפים צבע מאכל לקבלת הגוון הרצוי. יוצקים לתבנית בגודל הרצוי ומעבירים להקפאה עד להתייצבות מלאה. חותכים את הג'לי לקוביות קטנות.
5 לרוטב פטל: מחממים את כל החומרים בסיר עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
6 למרשמלו וניל: מערבבים בקערית ג'לטין עם מחצית מכמות המים ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. בסיר בינוני מבשלים את יתרת המים עם סוכר, גלוקוזה וסירופ תירס, מביאים לרתיחה ומבשלים עד ל-110 מעלות. מעבירים למערבל חשמלי, מצננים ל-99 מעלות ומפעילים את המערבל. ממיסים ג'לטין ויוצקים פנימה, מקציפים במהירות בינונית 5 דקות. מגבירים את המערבל למהירות גבוהה, ומקציפים 5 דקות נוספות. מוסיפים תמצית וניל, מגבירים את המערבל למהירות מקסימלית ומקציפים ל-2 דקות נוספות. יוצקים את התערובת מיד לתבנית בגודל הרצוי, דופקים את התבנית על השיש כמה פעמים לשחרור בועות אוויר, ומניחים להתייצב בטמפרטורת החדר.
7 מערבבים סוכר וקורנפלור, ומאבקים את המרשמלו בנדיבות. משחררים בעדינות את המרשמלו מהתבנית, מעבירים לקרש חיתוך מאובק בתערובת הקורנפלור, ובעזרת סכין חדה ומשומנת חותכים את המרשמלו לקוביות. מאבקים את הקוביות היטב בתערובת הקורנפלור.
8 פופקורן שוקולד לבן: מבשלים את גרגירי הפופקורן בסיר עם מעט שמן כמה דקות עד שמוכנים. ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל, יוצקים על הפופקורן ומערבבים היטב. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומעבירים להקפאה קצרה להתייצבות. שומרים בכלי אטום עד לשימוש.
9 להרכבה: מזלפים על הצלחות גלים של מרנג קוקוס רך, מסדרים את שאר האלמנטים בצורה דקורטיבית. מגישים עם רוטב פטל בצד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים