1 למרנג פטל: בסיר קטן מבשלים סוכר ומים על להבה בינונית. במקביל מניחים בקערת מערבל חשמלי עם וו הקצפה חלבונים ואבקת פטל. כשסירופ הסוכר מגיע ל-109 מעלות, מתחילים להקציף את החלבונים במערבל. כשהסירופ מגיע ל-118 מעלות, יוצקים אותו מיד לתוך החלבונים, וממשיכים להקציף במהירות גבוהה כמה דקות עד למרנג יציב וחלק שאינו חמים למגע. מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק.
2 לעוגת פיסטוק: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים במערבל חשמלי עם וו גיטרה קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים עד מרקם חולי. מוסיפים חלב ומחית פיסטוק ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים ביצים ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים לרינג או תבנית 20 ס"מ, ואופים כ-20 דקות. מצננים ומפוררים את העוגה לפירורים.
3 לצ'יפס תות: מחממים תנור ל-85 מעלות. פורסים תותים לפרוסות דקות, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. טורפים בקערית חלב ואבקת הסוכר, ומברישים את התותים. אופים שעה וחצי לייבוש. מסירים בעדינות מנייר האפייה ושומרים בקופסה אטומה עד לשימוש.
4 לעוגיות שקדים: מחממים תנור ל-155 מעלות. מערבבים היטב את כל חומרי העוגיות לתערובת אחידה, מורחים בעזרת קלף על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים 8-12 דקות עד הזהבה. מצננים ושוברים לחתיכות גדולות.
5 לרוטב פסיפלורה: בקערה חסינת חום מערבבים סוכר ו-20 גרם ממחית הפסיפלורה לתערובת אחידה. מוסיפים ביצים וטורפים היטב. מוסיפים את יתרת מחית הפסיפלורה, מניחים את הקערה על סיר ובו מים רותחים (בן מארי), ומבשלים תוך עירבוב רצוף עד שהתערובת מסמיכה ומצפה כף, ל-83 מעלות. מוסיפים חמאה בהדרגה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט לתערובת חלקה. מצננים.
6 להרכבה: מזלפים על הצלחות טבעות של מרנג פטל, מסדרים את שאר האלמנטים בצורה דקורטיבית. מגישים עם רוטב פסיפלורה בצד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים