המצרכים :
לבלילה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה (שתהיה מספיק רחבה להכיל את דפי האורז) חלב (או מים), סילאן וביצה. 2 מחממים מחבת ומשמנים בשמן/חמאה. 3 טובלים ומרטיבים דף אורז משני הצדדים (שימו לב - לא משרים) בקערה ומניחים על המחבת החמה. מרטיבים דף נוסף ומניחים מעליו - סך הכל שלושה דפי אורז לכל מופלטה. 4 מטגננים היטב 2-3 דקות מכל צד, עד שהמופלטה קריספית וזהובה. 5 מורחים חמאה ודבש, מגלגלים ומגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ![]() ![]() |