משחררת את החבל? רק בשביל להדק אותו יותר טוב
מי שאמר שחופשי זה לגמרי לבד כנראה לא הבין מהחיים שלו: ענת גילתה שהיא נהנית מהשקט, אבל יותר נהנית מהמחנק הזוגי. צ' לעומת זאת, חיפש את הלבד שלו. לא הייתה ברירה, זה היה חייב להגיע לסקס
ופתאום, בתוך כל הביחדנס הזה, הגיע הנורא מכל וצ' האמיץ שלי נקרא למילואים. כמו בת עשרה סתומה בכיתי נהרות של דמעות, ישבתי וכתבתי לו מכתב לכל יום ותיאמנו זמני חיוגים אחד לשנייה. לא הייתה עצובה ממני בכל הארץ, הרגשתי שכורתים לי איבר חיוני וחונקים לי את נתיב הנשימה.
ביום השלישי פרקתי כל עול: נפגשתי עם חברות ליותר משעה בלי ייסורי מצפון, הורדתי שערות ברגליים עם המכשיר החשמלי שלי בדלת פתוחה ורקדתי בסלון לצלילי "לייק אה ווירג'ן" בלי שאף אחד יחליש לי את הווליום. עם ערב נזכרתי בצ' המסכן שיושב עכשיו באיזו שמירה ורק מחכה לרגע החזרה הביתה. נזכרתי איך הוא מסביר לי לפרטי פרטים לפני כל יציאה מהבית לאן הוא הולך, ומבטיח לחזור הכי מהר שהוא יכול, ונחרדתי עמוקות. המתוק שלי לא מתאר לעצמו שמאמי הישנה והטובה לא גרה פה יותר.
שגרת מילואים יש גם בבית
ימי המילואים חלפו וצ' חזר מפויח, עייף וחרמן הביתה. התחבקנו, הזדיינו והחלפנו חוויות. צ' סיפר שהוא התגעגע בטירוף וחשב עליי כל היום, אבל התנחם בעובדה שהיו שם חבר'ה נחמדים. החבר'ה כנראה היו ממש נחמדים, כי צ' הודיע לי שהוא קבע איתם כבר באותו ערב לדרינק. שמחתי שאוכל לראות "לא נפסיק לרקוד" בשקט, ושלחתי אותו לדרכו. בימים הבאים השתדלתי לפרגן לצ' כמה שיותר: הצהרות כמו "מאמי אני קופץ לחברים/הולך לשחק כדורסל" התקבלו בצהלות שמחה ועידוד.
לאחר כמה שבועות של הפרדת כוחות ללא דין וחשבון, קלטתי שצ' נהנה קצת יותר מדי. שלא תבינו לא נכון – שמחתי בשבילו שהוא מתפנן. גם שמחתי בשבילי שסוף סוף גיליתי את ה"אני" האמיתי שלי. מה שפחות משמח זה שהאני שגיליתי היה משועמם!. דחיל רבקום, כמה אפשר לשעשע את עצמי בעצמי? בזמן שבן זוגי מתמקצע ב"לבד שלו", ומפתח תחביבים חדשים כמו נסיעות שטח על אופנועים ליומיים לצפון, אני מיציתי נורא מהר את הכיף שבלהחליף מתכונים של סחלב עם חברות.
|
כנראה שבסוף זה מה שקורה
סקס, סקס ועוד קצת סקס
על הטקטיקה להשבת צ' יגעתי ימים ולילות. וזאת הייתה התוכנית: סיפקתי לו מה שאף חבר לא יכול לספק, נתתי לו מלוא החופן ממה שאף בילוי עם חבר'ה לא יכול לתת, הרמתי אותו לגבהים שאף טיפוס על הר בצפון לא יכול להשתוות אליו – פשוט עשיתי איתו מלא סקס. כשהרגשתי שצ' נתפס שוב ברשת ואף נדבק לקורים התחלתי לאט לאט לטפטף את מנת הביחדנס לתוך הזוגיות שלנו. לא חלפו להם כמה ימים ושוב היינו צילי וגילי, עמי ותמי, פוצי ומוצי הישנים והטובים. כדי לא להגזים גם בזה, סגרנו על פעמיים בשבוע לבד עם אופציות פתוחות והטלת וטו אחת.
תגובתו של צ':
סוף סוף יש לנו הסכמה מלאה על משהו. זה לא שלא כיף להיות ביחד, אין על זה. פשוט לפעמים זה יותר כיף להיות לבד, או עם החבר'ה. אז שווה לחזור, אחרי 750 גרעפסים, נאדים, 4 ליטר של בירה ואין ספור משחקים בפלייסטיישן, הביתה לבחורה שלי. אי של ניקיון, גוף חטוב והרבה חום ואהבה. וזה המפתח לזוגיות טובה: אל תתיימר להיות כל עולמו של בן זוגך ובתמורה תקבל גלקסיה.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון














