בשבוע שעבר התבשרנו על הגעתו לארץ של לה-לונה הקונדום הנשי, שעד היום לא נמכר בישראל. סוף סוף אמצעי מניעה נשי שמעביר אלינו הנשים את השליטה: על הרעיון הוא כבר מקבל מאתנו ציון 10. על הביצוע? אה... בואו ונראה.

אין תמונה
מבוסס על מידות של גבר מפנטזיה מכאיבה במיוחד. לה לונה, הקונדום הנשי

הקונדום, שמגן ב-95% אחוזים מפני היריון ומחלות מין, מוחדר לתוך הנרתיק בין 2 דקות ועד ל-8 שעות לפני המשגל, למי שלא רוצה להרוס את הספונטניות. הוא רך ושקוף, ויש לו שתי טבעות גמישות משני צדדיו – הטבעת הפנימית סגורה ועוזרת להחדרה, והטבעת החיצונית נשארת מחוץ לנרתיק.
רגע, מה? כן, חלק מהקונדום הנשי נשאר מחוץ לעסק הפנימי שלך, ומרגיש קצת כאילו תקעת לעצמך בין הרגליים בלון לא מנופח והשארת חלק ממנו בחוץ. אמרנו בלון לא מנופח? התכוונו לשרוול רוח; הקונדום הנשי נבנה בפרופורציות לא אנושיות. אורכו 17 סנטימטרים, כאורך הקונדום הגברי, ורוחבו – טוב, לא מדדנו במדויק, אבל ההערכה שלנו היא שקצת פחות מרוחב תעלת סואץ. כנראה שהגבר שעל מידותיו ביססו את הקונדום קיים רק בפנטזיות כואבות במיוחד. עלות הפיתוח של הדבר הזה, אגב, מוערכת ב-140 מיליון דולר ונמשכה 11 שנים, מאחר וכנראה הוא פותח על הירח ורוב הכסף נשרף על דלק.

מי תצא לפאב עם הדבר הזה?

בעוד שלפני המשגל הקונדום ממש מורגש בתוך הנרתיק, במהלך האקט לא חשים בו בכלל. מבחינת הביצועים, אין הבדל בינו לבין קונדום רגיל בתחושה - הן של הגבר והן של האישה. למרות זאת, העובדה שחלקו נמצא בחוץ באופן לא טבעי במהלך כל העניינים יכולה לגרום למבוכה מסוימת, ואם היינו רווקות לא היינו מעזות לקבל כך בחור חדש לחיקנו. גם להלביש אותו בבית כדי לא לפגוע בספונטניות ולצאת לפאב עם הדבר הזה משתלשל בין הרגליים לא נראה כמו רעיון כל כך נוח. בנוסף, עלות הקונדום היא 55 שקלים למארז הכולל 3 יחידות, מה שהופך את העסק גם ללא הכי כלכלי. עם כמה שקיטרנו עליו עד היום, היינו מעדיפות כבר לשים בתיק קונדום גברי רגיל ולגמור את הסיפור.

זה לא שיש לנו רעיון משודרג לאמצעי מניעה נשי אחר, וגם אין לנו 140 מיליון דולר מיותרים למחקר ופיתוח של פתרון טוב יותר. אבל רשמנו לפנינו אכזבה קלה: קשה לקחת את האחריות על עצמנו כשהדבר כרוך בהבכה עצמית. פמיניזם-פמיניזם, כשמדובר בסקס ראשון אנחנו רוצות להרגיש בנוח. הקונדום הנשי, כמו שזה נראה לנו כרגע, לא ממש מאפשר את זה.

חדש על המדף: צלליות, בושם ושפתון חדשים

אין תמונה
בדקנו בושם אלגנטי, שפתון גלוסי וצלליות מעושנות

את חווית השימוש בבושם של קריטה פריז אנחנו יכולות לסכם במילה אחת: אלגנטיות. הריח העדין של הפרחים שלא משתלט אך נשאר לאורך זמן, לצד הבקבוק הפשוט עם משאבת ההתזה בסגנון רטרו הופכים את הבושם הזה לנשי, מתוחכם וקלאסי. 699 שקלים ל-100 מ"ל.

איב סאן לורן משיק את Rouge Pur Couture Vernis À Lèvres, המון מילים קשות להיגוי בצרפתית שבסופו של דבר מתייחסות לשפתון. האמת, לא מדובר בשפתון רגיל, אלא בבן כלאיים שאינו ממש שפתון ואינו ממש גלוס: המרקם נוזלי יחסית לשפתון, הצבע אטום יחסית לגלוס. אנחנו מצאנו אותו מעט דביק, גם לאחר כשעה מהמריחה. יש לציין שבתום הערב, לאחר כארבע שעות פלוס לגימת מים אחת, הוא היה עדיין די נוכח על השפתיים, והדביקות כבר נשכחה. השפתון מגיע ב-19 גוונים. מחיר: 180 שקל.

רביעיית הצליליות Smokey eye studio של מייבלין הבטיחו לנו מראה עיניים מעושן בעזרת נוסחה חדשנית עם פיגמנטים עשירים ודחוסים, הטחונים באופן דק ביותר למרקם משיי ועדין. המרקם בהחלט היה עדין, ומריחת הצללית הייתה קלה ונעימה – אלא שאחרי שעה המראה המעושן התפזר לנו מהעפעף, והפיגמנטים (הטחונים דק, כן?) טיילו להם מסביב לארובות העין שלנו. מחיר: 69.99 שקל.

>> בפעם שעברה מצאנו את צבע השיער האידיאלי לצביעה ביתית