מור לוי פרנסיס בת ה-29, חולת טרשת נפוצה, עבדה לפני הקורונה כמזכירה במשרד עורכי דין. כיוון שהיא נמצאת בקבוצת סיכון, יצאה לחל"ת יזום עם פרוץ המגפה ובזמן הפנוי שלה החלה לאפות מקרונים. היא פתחה עסק ביתי בשם HOLY MOLLY שהלך והפך פופולרי עד כדי כך, שהתפטרה מעבודתה כדי להקדיש את חייה לעסק.

אמש (שלישי) ב"הכרישים", לוי פרנסיס ביקשה השקעה בעסק שלה כדי להקים חנות בוטיק. "אומנות ואפייה אלה שתי התשוקות שלי. אני אוהבת דברים טעימים, יפים, אסתטיים ולא רגילים", סיפרה, "המקרון זו עוגייה מלכותית בעיצובים מרהיבים וטעמים מפתיעים. זו עוגייה לגמרי אינסטגרמית שמצטלמת נהדר. אנשים עפים על זה. שיפצרתי את המטבח שלי, קניתי ציוד מתאים והחלטתי ללכת על זה בכל הכוח".

הכרישים טעמו כמה מסוגי המקרונים שלה: אבוקדו, צ'ילי, דלעת, אבטיח, פיסטוק וחמאת בוטנים עם שוקולד, ועפו. "זה טעים בצורה בלתי רגילה, חבל על הזמן", התרשם אורן דוברונסקי וזהר לבקוביץ החמיא: "איך אומרים החברים שלנו מ'מאסטר שף'? המקרונים שלך גרמו לי עונג בל יתואר. זה טעים ברמות".

View this post on Instagram

A post shared by Mor Levi Francis (@holy_molly_macarons)

לוי פרנסיס ביקשה מהכרישים השקעה בסך 600,000 שקלים בתמורה ל-30% מהחברה, זאת כדי שתוכל להתרחב. כיום, היא עובדת יחידה במטבח ולא מסוגלת לייצר יותר מ-160 מקרונים ביום. "אני מוגבלת מבחינת הכמות שאני יכולה לייצר ולצערי מוותרת על הרבה הזמנות בגלל זה", סיפרה לכרישים, "הרצון שלי זה לפתוח מקום בוטיק במרכז שכולו יהיה מקרונים שיגיעו בצורות, בצבעים ובטעמים שרק הולי מולי יכולה לייצר".

הכרישים חשבו שהעסק נישתי מדי עבורם ושפוטנציאל הצמיחה לא גדול מספיק ובחרו שלא להשקיע בו, אבל מאז שידור התוכנית אמש הטלפון של לוי פרנסיס לא מפסיק לצלצל. "מאז שידור הפרק אני מוצפת. עצרתי הזמנות בגלל כמות הפניות המטורפת הזאת", סיפרה הבוקר בסטורי שלה, "קיבלתי גם כמה הצעות ממש מעניינות ואני מתכוונת לחזור לכולם. אני עובדת כרגע על כל מיני דברים חדשים, מרגשים ומעניינים, אז תמשיכו לעקוב".

_OBJ

"תודה רבה לכולם על ההודעות, האהבה והפניות שלכם אליי וסליחה שלא הספקתי לחזור לכולם. אמשיך להעלות תוכן ולייצר, זה משהו שאני באמת מאוד אוהבת לעשות. אעדכן בהמשך מה קורה איתי", הבטיחה.