פירות אפרודיזיאקים מוקפצים

מה צריך:

2 אגסים- חתוכים לקוביות

אשכול ענבים - חתוך לחצאים

1 תאנה - חתוכה לקוביות דקות

חצי כף שמן קוקוס

1 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי -  מגורד

2 כפות דבש

1 כף קוקוס טחון

1 כפית תמצית וניל טבעית

חצי כפית קינמון

>>למתכונים נוספים עקבו אחרי עמוד הפייסבוק של "חשבון משותף"

מה עושים:

ממיסים את השמן במחבת, מוסיפים את הג'ינג'ר, הדבש, האגסים והענבים ומקפיצים כ-3 דקות.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומקפיצים 3 דקות נוספות.

מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

עוד ב"חשבון משותף":

"חשבון משותף": א'-ג', 15:45