תכניות קשת
וידויי הדיירים

עונה 2

האח הגדול

תכניות קשת
תכניות קשת

מי מפחד מילדים?

הביקור של הילדים בבית גרם לסער לחשוב: בהתחלה הוא האשים את שאר הדיירים בצביעות, לאחר מכן חשף פחדים עמוקים, ולבסוף העלה תהיות לגבי אבהות בכלל. סער חשף תסכול מחוסר היכולת שלו להבין את מה שנראה שאחרים כבר הבינו ממזמן. וידוי כנה ומרגש

mako | פורסם 18/02/10 14:26:27 
play
שלח לחבר
סגור
שתף
סגור

סער התבאס מהתנהגותם הצבועה של שאר הדיירים בזמן הביקור של הילדים בבית, הוא נכנס לחדר האח הגדול לשתף אותו בכך. לטענתו לאף אחד מהדיירים לא באמת היה כח לילדים, אך הם עשו זאת כדי למצוא חן. הוא לא מבין למה יש לו תחושה רעה עכשיו כשהילדים הלכו, והוא מרגיש שיושב לו משהו על הלב. וכך, עם התחושה הזו, הוא יוצא מחדר האח הגדול.

ב-02:15 בלילה נכנס סער שוב לחדר האח הגדול, והפעם הוא הגיע עם תובנות חדשות. הוא מבקש מהאח הגדול להתחיל מחדש את השיחה שניהלו מוקדם יותר. הוא מרגיש כי הוא לא היה כנה עם עצמו ממקודם, ומבקש להבהיר כי הוא חושב שילדים זה כיף, ושהוא בעצמו היה רוצה ילדים. עם זאת הוא מרגיש שאין לו מספיק סבלנות בשביל ילד, ילדים בדרך כלל מעייפים אותו, והוא מתוסכל מכך שהוא לא מצליח לחוות את מה שכולם מספרים לו מסביב על ילדים. סער נלחץ מכך, שאם ביום מן הימים הוא ירצה כמה ילדים משלו, הוא יצטרך המון אנרגיות בשביל זה: ילד זה עניין של 24 שעות ביממה, ולא נגמר אף פעם. הוא נלחץ, כי הוא יודע שהוא אמור להיות כבר מוכן לכך שיהיו לו ילדים, אך הוא גם יודע כי זה לא דבר שמגיע עם ספר הוראות, אלא אמור להיות טבוע בתוכך. צפו בוידוי הכנה והמרגש.

תגיות: האח הגדול  

LIVING

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן