דיקלה בן עזרא שואלת:
מה לעשות עם פסטה קרה שנשארה מאתמול?

אהרוני עונה:
הנה מתכון קל וטעים לשאריות שנשארו:
* שמים במחבת חם 50 גר' חמאה או קצת שמן זית
* לוקחים את קערה הפסטה ומפוררים ביד, שלא יהיו גושים (אפשר להוסיף מעט שמן זית לערבוב ביד)
* מוסיפים מעט פלפל, מלח ומעט אגוז מוסקט מגורר
* מכניסים למחבת החמה בצל קצוץ ומטגנים אותו
* לאחר מכן מוסיפים את האטריות ומערבבים הכל במחבת
* בשלב הזה מהדקים עם הידיים את האטריות לתחתית המחבת ומהדקים בשולי המחבת ליצירת מאפה "עגול"
* מטגנים כמה דקות עד שהצד התחתי מטוגן דיו
* הופכים בעזרת צלחת לצד השני ומטגנים שוב כמה דקות
* מוציאים מהמחבת ואפשר להגיש עם כל מיני תוספות, ביניהן שמנת חמוצה

בתיאבון !