מהיום גם נוסעי המחלקה העסקית הישראליים יוכלו להינות מארוחת גורמה שתוגש להם בחלק של טיסת ההמשך מבריסל לארצות הברית או לאפריקה. איך זה? מסתבר שחברת התעופה בריסל איירליינס שכרה את שירותיו של השף פיטר גוסנס (Peter Goossens), n) ממסעדת הוף ואן קליב בעלת 3 כוכבי המישלן, וזה פיתח עבורה שישה תפריטים שונים אשר יוצעו לנוסעים במהלך הטיסה. כך תוכלו לקבל מנות כמו מקרל מעושן ביוגורט וצלפים, צדפות ברוטב טאבולה וקארי, כבד פסיון בדומדמניות, תפוזים ויין, או אם תרצו בשר ארנבת ברוטב אגוזים, סלרי וכבד אווז.
בין היתר יוצע מבחר גדול של בירות בוטיק בלגיות, יינות, פרלינים וגבינות בלגיות משובחות רק כדי לסבר את האוזן והחך כמובן, אז אתר WBPStars פירסם ביולי האחרון רשימה של 60 המסעדות הטובות בעולם, כשבמקום הראשון (המשותף) נמצאת הוף ואן קליב.
על פי חברת התעופה הבלגית אשר מפעילה 2 טיסות ביום בקו ת"א בריסל ת"א, עם טיסות המשך לארצות הברית ולאפריקה, היא לא תייקר את מחיר הכרטיס במחלקה העסקית שעומד כיום לדוגמה על 1,965 דולר כולל מיסים והיטלים לארצות הברית.