Tickets

מסעדת טאפס מכוכבת מישלן ועם אידאולוגיה מעוצבת של האחים אלברט ופראן אדריה. פראן היה השף של מסעדת אל בולי האגדית בספרד, שנחשבה לאחת מהטובות בעולם.

Tickets מציעה ארוחה חוויתית וארוכה (במסעדה ממליצים להקדיש לארוחה כשעתיים וחצי) עם וריאציות מודרניות על מנות טאפאס מכל רחבי ספרד. התפריט מחולק ל-4 קטגוריות שונות: גריל, פירות ים, מתוקים ומנות חדשניות כמו תמנון מבושל בדיו וממרח שקדים או מלון צלוי על הגריל. צמחונים יכולים להזמין מראש ארוחה צמחונית.

אל תוותרו על: Vaca Vieja De Burgos - סטייק בקר שמקורו מפרה בוגרת שנצלה בתנור מיוחד ומוגש עם פלפל חליפניו ועגבניות. גודל מינימלי לסטייק - 400 גרם (במחיר 16 יורו ל-100 גרם); ו-Spider Tuna - טרטר טונה עם קיפודי ים ויוזו.

כתובת:
Avinguda del Paral•lel, 164 - 08015 Barcelona
טלפון 932 924 250 34+
לאתר
טווח מחירים: גבוה

מסעדת 7Portes (צילום: 7portes.com)
מסעדת 7Portes | צילום: 7portes.com

7Portes

מסעדה קאטלונית ותיקה (נוסדה ב- 1836) השוכנת בבניין היסטורי יפהפה בקרבת הנמל. למסעדה מסורת קולינרית מפוארת וברשימת הסועדים הקבועים בה בעבר ניתן למצוא שמות כמו פיקאסו, חואן מירו, דאלי ועוד. במסעדה מגוון מנות קאטלוניות מסורתיות לצד מנות מודרניות יותר.

אל תחמיצו את הפאייות המעולות, אבל בדומה לכל מסעדה ספרדית שמכבדת את עצמה, מרגע הזמנת הפאייה ועד קבלתה יחלפו כ-20-30 דקות. זה אולי מצריך קצת סבלנות, אבל אומר שהפאייה הוכנה במיוחד לכבודכם, ולא מדובר במנה שמחממים שוב ושוב.

אל תוותרו על: פאייה פירות ים (Pealla Parellada); מנת כתף גדי בעגבניות ובצל; מנת Escalivada: תבשיל מירקות צלויים בגריל שמוגש עם רומסקו (ממרח שעשוי משקדים, צנוברים, פלפלים ועגבניות).

כתובת:
Passeig Isabel II, 14, 08003 Barcelona
טלפון 33 30 319 93 34 +
לאתר
טווח מחירים: בינוני-גבוה

מסעדת 9Reinas (צילום: 9Reinas Facebook)
מסעדת 9Reinas | צילום: 9Reinas Facebook

9Reinas (תשע מלכות)

מסעדה ארגנטינאית וסטייק האוס ששייכת לשחקן הכדורגל חאבייר מסצ'ראנו, ארגנטינאי שמשחק בקבוצת הכדורגל של ברצלונה. השילוב המושלם לישראלים בברצלונה: כדורגל ובשר!

המוטו של המסעדה הוא להביא את ארגנטינה לברצלונה ותוכלו למצוא שם מספר מנות פתיחה בסגנון קאטלוני, פסטה תוצרת בית ואמפאנדס מארגנטינה. עיקר גאוותה היא על תפריט הבשרים הגדול: נתחים מובחרים בסגנון ארגנטינאי, אירי ויפני, הזמינים במשקלים של 200 גרם ועד ל-900 גרם.

אל תוותרו על: כל אחד מסוגי האמפנדאס המעולים שמוצעים במקום (עם שלל מילויים צמחוניים או בשריים); סטייק נברסקי שנצלה על אש נמוכה; תבשיל פילה השף עם שום בייקון ופטרוזיליה; ומנת פתיחה של גבינת פרובולונה צלויה על הגריל.

כתובת:
Carrer de València, 267, 08007 Barcelona
טלפון 932 724 766- 34+
לאתר
טווח מחירים: בינוני-גבוה

מסעדת Ciudad Condal (צילום: Ciudad Condal Facebook)
מסעדת Ciudad Condal | צילום: Ciudad Condal Facebook

Ciudad Condal

נדיר למצוא מסעדה איכותית באזור הראמבלה התיירותי, אבל בר הטאפס הזה רחוק מאוד מלהיות מלכודת תיירים, והמנות בו משובחות, עשויות מחומרים איכותיים וטריים ולא יקרות כלל. שימו לב שהבר עמוס כמעט לאורך כל היום, אבל בזכות השירות היעיל, כדאי לחכות גם אם יש תור והצוות תמיד שמח לפרט ולהסביר על המנות. בימים יפים, כדאי לשבת בשולחנות שבחוץ.

אל תוותרו על: נקנינקיית צ'וריסו ספרדי אדום שמוגש עם פלפלוני פדרון; סלט פירות ים; חאמון איברקו (Jamon Iberico) - החאמון הטוב ביותר בספרד, מוגש על לחם עם עגבניות 

כתובת:
Rambla de Catalunya, 18 (Barcelona). With Gran Via
טלפון: 933 181 997 34+
לאתר
טווח מחירים: בינוני-גבוה

מסעדת Arume (צילום: Ciudad Condal Facebook)
מסעדת Arume | צילום: Ciudad Condal Facebook

Restaurante Arume

בספרד, פאייה טובה נמדדת קודם כל לפי איכות האורז שלה. במסעדת ארומה בברצלונה, משתמשים באורז המשובח ביותר, ומנות הפאייה מוכנות לפי הזמנה בלבד ומשתנות בהתאם לעונה ולרכיבים הזמינים בה. המסעדה ממוקמת על הגבול עם שכונת ראבל (Raval) אך עדיין במרחק הליכה ממרכז העיר. המסעדה מעוצבת בסגנון מודרני חמים, עם קריצות הומוריסטיות בעיצוב, כמו ראשי פוחלצים עשויים מבד.

אל תוותרו על: צדפות צלויות; סלט לובסטר אטלנטי; מנת תמנון קריספי; מנה ראשונה של פילה בקר מאזור גליסיה; וקינוח של TORRIJA DE MANUEL, מעין פרנץ' טוסט, שהושרה ביין, חלב ותבלינים ומוגש עם גלידת וניל. זה נשמע פשוט - אבל הטעם חלומי. בספרד אגב, הקינוח הזה מוגש בשבוע שלפני פסחא.

כתובת:
Carrer Botella, 11-13, 08001 Barcelona
טלפון: +34 933 154 872
לאתר
טווח מחירים: בינוני

לחצו על התמונה לפרטים

אין תמונה
ויקטור גלוגר. תודה על ההמלצות