חג שבועות: עשרות אלפים יצאו לטייל
מזג האוויר החמים הצליח כנראה להוציא את עם ישראל מהבית, וברשות שמורות הטבע ובקק"ל מדווחים על תנועה ערה מאוד ביערות ובשמורות. האזורים הבולטים: שמורת חוף הבונים, עין חמד ואגמון החולה
ברשות שמורות הטבע והגנים מציינים כי ישנה "תנועה מאוד ערה" בשמורת הטבע בחוף הבונים. אלפים הגיעו גם לגן הלאומי בעין חמד. תפוסה כמעט מלאה נרשמה בשמורת הטבע עינות צוקים, שם מתקיים פסטיבל ציפורים - שיימשך גם מחר. בשטחי הפתוחים בכל רחבי הארץ, ציינו ברשות, נראות משפחות מטיילות ועורכות פיקניקים.
עיקר הפעילות של הקרן הקיימת לישראל מתרכזת היום באזור הצפון. רבים הגיעו לאגמון החולה וגם היערות באזור "כמעט מלאים". מאות מטיילים בפארק הירדן וגם ביער ביריה.
מזג אוויר מושלם לטיולים
ומה בהמשך השבוע? בשלב זה לא צפוי שינוי מהותי במזג האוויר, ונראה כי אנו עומדים ממש בפני סיומו של האביב. ביום שבת תמשכנה הטמפרטורות לעלות, מזג האוויר ייעשה כבר חם מהרגיל, בימים שני ושלישי ימשיך להיות חם - ורק לקראת יום שלישי נרגיש הקלה מסוימת במזג האוויר.
חג שמח!







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















