צימרים | חופשה בצימרים בארץ

חופש

סיירת צימרים

אירוח ופינוקים

בארץ

חופש
חופש

פנינה של מקום: צימר במעלה גמלא

שיק כפרי עם קסם אתני ונוף לכינרת במעלה גמלא. סיירת צימרים יצאה לבדוק את הצימר הזוגי ב"פנינה של מקום"

mako | פורסם 13/04/09 17:02 
play
שלח לחבר
סגור
שתף
סגור

איפה זה: פנינה של מקום – מעלה גמלא.

מה זה: ארבע בקתות בשיק כפרי – אתני, כאשר שתיים מיועדות לזוגות ושתיים למשפחות. בדקנו את הבקתה הזוגית.

מה בחוץ: גינה פרטית בלב פרדס קלמנטינות. בגינה יש פינת ישיבה זוגית ואינטימית, נדנדה מעץ ומנגל.

מה בפנים: חלל מרווח ומואר, אשר עיצובו מאופיין בשלל צבעים וטקסטורות בדים, התלויים מהתקרה לצד פונקציונליות כפרית. בחדר ג'קוזי זוגי עם נוף לפרדס, טלוויזיה המחוברת לכבלים ולדי.וי.די ומטבחון קטן, מאובזר חלקית עם מיקרוגל, מקרר ופינת קפה סמלית. מומלץ להביא ציוד מהבית.

מה אוכלים: ארוחת בוקר אינה כלולה במחיר, ומהווה תוספת של 110 שקלים לאלו שבוחרים להזמין. ארוחות צהרים וערב ניתן להזמין במקום, או לקפוץ לקצרין השכנה. ניתן להזמין לחדר גם ארוחות ערב וצהריים.

איפה מטיילים: ניתן לבקר ב"חוות ההודים" הנמצאת בישוב, להתבונן בנוף הכנרת הנשקף מתצפית חרבת כנף ולחצות את תוואי השטח של נחל שפמנון במסלול רגלי שאורכו כחמישה קילומטרים.

רוצים גם: פנינה של מקום: 054-5402744 מחיר לילה באמצע שבוע: 600 שקלים. לילה בסוף השבוע 700 שקלים, מינימום הזמנה של שני לילות.

כל הסרטונים של סיירת צימרים

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן