סלט טאבולה כרובית עם שקדים וצימוקים 

המצרכים:
1 כרובית קטנה, מפורקת לפרחים
צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
צרור כוסברה, קצוצה דק
עלים מחצי צרור נענע, קצוצים דק
3 בצלים ירוקים, קצוצים
חצי כוס צימוקים אוזבקים
100 גרם שקדים, פרוסים קלויים
פלפל צ'ילי אדום חריף, קצוץ דק

לרוטב: 
5 כפות שמן זית
מיץ וקליפה מגוררת מלימון גדול (או שניים קטנים)
כפית מלח
שן שום, כתושה
כפית דבש (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מגרדים את הכרובית בפומפייה (בחלק בעל החורים הקטנים) ומניחים בצד עד להרכבת הסלט.

2. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב.

3. מרכיבים את הסלט: מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב ומגישים.

פסטו כוסברה, סילאן וקשיו

המצרכים:
צרור גדול של עלי כוסברה
2 שיני שום
50 גרם גבינת פקורינו (או כל גבינה קשה אחרת)
כף סילאן
100 גרם אגוזי קשיו, קלויים
חצי כפית מלח
כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. טוחנים את כל החומרים יחד במעבד מזון עד לקבלת מרקם גרגירי אחיד ומגישים.

טחינה סלק ויוגורט

המצרכים:
300 גרם טחינה גולמית (עדיף חצי טחינה מלאה וחצי רגילה)
2 גביעי יוגורט
2 סלקים מבושלים (אפשר בוואקום)
2 שיני שום
קליפה מגוררת מלימון אחד
מיץ מ-2 לימונים
כפית מלח
כוס מים

אופן ההכנה:

1. טוחנים את כל החומרים יחד במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק (אפשר לשחק עם כמויות המים כדי להגיע למרקם הרצוי) ומגישים.

>> הירשמו למועדון ידידי קק"ל והצטרפו לפעילות לשיקום יערות ישראל
>> לפרטים על אירועי ט"ו בשבט של קק"ל