התקופה האחרונה משפיעה על כל ישראלית וישראלי והביאה איתה מתח רב לחיינו. אחת הדרכים המוכחות להפחתת סטרס היא השגרה שלנו, ההרגלים הקבועים ועשייה של טוב ונתינה לאחר.

מיחזור האריזות, כבר בשלב הבישולים במטבח, הפך מזמן להרגל קבוע אצל רבים, וחשוב לשמר אותו גם בימים אלה. מעשה אחד קטן שיש לו תרומה עצומה לשמירה על הסביבה.
אך לא רק הסביבה נהנית מכך שאנחנו ממחזרים, יש בישראל תעשיית מיחזור שלמה שעובדת במרץ גם בימי המלחמה. כשאנחנו ממחזרים אנחנו מחזקים את עבודת תעשייה זו: תחנות המיון ומפעלי המיחזור.

"במלחמה גויסו נהגי פסולת רבים מה שגרם לעיכובים בפינוי הפחים הכתומים בהרבה רשויות מקומיות", מסביר רני איידלר מנכ"ל תמיר, "עשינו כמיטב יכולתנו לייצר רציפות בפינוי הפחים הכתומים. הוספנו פחים בהמון רשויות שאירחו תושבים מפונים, והגענו גם לשטחי הכינוס בצבא בהם הצבנו מכולות כתומות כדי לאפשר לחיילים להפריד אריזות לטובת מחזור".

"גם בזמן המלחמה תעשיית המיחזור עובדת במרץ רב", ממשיך רני איידלר, בעודו מסביר על תהליך המיחזור המתקיים במפעל המחזור בבית שאן, ומדגיש את חשיבות המאמץ לו אנו נדרשים " לכולנו יש חלק חשוב בשמירה על הסביבה, הכול מתחיל בבית כשמפרידים אריזות לפח הכתום".

התקופה הקשה בה אנחנו נמצאים תגיע לסיומה, אך הסביבה שלנו תישאר כאן לתמיד. כשאתם ממחזרים אתם עושים טוב לסביבה, לתעשיית המיחזור בישראל וגם קצת לעצמכם.

 לאתר תמיר >>>