_פרויקטים
מיוחדים

הטרנד גווע? רשתות המזון האורגני מתכווצות - והמחירים גבוהים

עד לפני שנה־שנתיים מזון אורגני היה אחד הטרנדים הבולטים בענף המזון. השוק אמנם היה קטן עדיין, אך הציג שיעורי גידול מרשימים של עשרות אחוזים בשנה. אבל כיום הרשתות מתכווצות והמחירים עולים - פערי המחיר בין סל אורגני לרגיל מגיעים ל-75% ומחירי הירקות והפירות האורגניים גבוהים עד פי 4 מתוצרת רגילה

רותי לוי | עדי דברת-מזריץ | TheMarker | פורסם 12/03/15 14:09 
פלפלים וירקות בשוק (צילום: Bruce Block, Istock)
הסל מתייקר | צילום: Bruce Block, Istock