מקום אחרון: גומיגם ספארי
מה: שרבט פרווה בטעמי לימון ופטל.
מחיר: 8 שקלים.
איך: גומיגם ספארי הוא שלגון בלתי טעים בעליל, השאלה היא רק עד כמה. הצבע והטעם רדיואקטיביים, המרקם גרגירי מדי, ושתי (!) סוכריות הדובון שמוצפנות בפנים רק מחמירות את המצב עוד יותר - הן קשות ובלתי טעימות ומתוקות באופן פושע.
ציון: 4.5
גומיגם ספארי. טוב, אתם לא רצינייםמקום 9: אנגרי בירדס
מה: קרחון שרבט פרווה בטעם ענבים ואננס
מחיר: 10 שקלים.
איך: למרבה הזוועה, מדובר בשלגון הנמכר ביותר הקיץ הזה. הסיבה היא, באופן לא מפתיע, בובת הציפור הזועמת המצורפת, שלמענה מוכנים ילדינו הרכים לשאת את טעמו של המוצר. טעם הענבים מזכיר תרופה, הטקסטורה דחוסה מדי ולא נעימה, והמתיקות, אוי המתיקות, מוגזמת לבלי שאת.
ציון: 5
אנגרי בירדס. הכל בשביל הבובהמקום 8: קראנץ' ליבת נוגט
מה: שלגון בשומן צמחי בטעם שוקולד במילוי נוגט, בציפוי שוקולד חלב וחטיפי אורז תפוח (נו, כמו שוקובו).
מחיר: 10 שקלים
איך: חובבי הווניל לא באו על סיפוקם, חובבי השוקולד נהנו רק באופן חלקי, וטענו שמדובר בגלידה לא מאוד מפנקת. מה שכן - ליבת הנוגט צוינה על ידי רוב הטועמים כטעימה ופרלינית, גם אם קשה מדי. מצד שני - מחצית מטעמים טענו לטעם לוואי של אבק בגלידה ובציפוי.
ציון: 6.5
מקום 7: קראנץ' בציפוי שוקולד חלב
מה: שלגון בשומן צמחי בטעם וניל בציפוי שוקולד חלב וחטיפי אורז תפוח.
מחיר: 10 שקלים.
איך: נחמד, אבל לא הרבה מעבר לזה. גלידת הווניל פשוטה (לא תפספסו שמדובר בגלידה צמחית), הציפוי סביר אך לא מותיר שום רושם.
ציון: 7
מקום 6: קוקילידה וניל
מה: גלידה חלבית בטעם וניל עם עוגיות שוקולד עשירות.
מחיר: 11 שקלים.
איך: העוגיות היו מתוקות וצ'ואיות מדי לחלקנו, טעימות לאחרים. הגלידה, בניגוד למה שזכרנו, היא גלידת וניל פשוטה שבפשוטות. לחלק מהטועמים זה לא הפריע, אחרים התמרמרו והאשימו את הווניל בטעם זול של גלידת פרווה. המשפט "זה מרגיש כמו גלידה שבטעות שרדה את הניינטיז" נזרק לחלל.
ציון: 7
קוקילידה. הדעות חלוקותמקום 5: מגנום דאבל שוקולד עם נוגט
מה: שלגון שמנת משובחת בטעם וניל בציפוי שוקולד לבן ושוקולד חלב עם ריפל בטעם נוגט.
מחיר: 11 שקלים.
איך: מעט מאכזב. הנוגט שבתוך הגלידה לא מאוד מורגש, וכשהוא מורגש זה לרעה - היה עדיף לו היו מניחים לווניל לנפשו. הציפוי הדו-צבעי לא מפצה.
ציון: 7
מגנום דאבל שוקולד עם נוגט. קצת מאכזבמקום 4: טעמקור XL
מה: בעברית תקנית - קסטה. שני ביסקוויטים, חצי שוקו, חצי וניל.
מחיר: 8 שקלים.
איך: כל הטועמים הסכימו שמדובר בקלאסיקה, ולא סתם, אלא בכזו שעדיין מחזיקה מעמד. הווניל הזכיר לנו גלידה אמריקאית, השוקולד סתם היה טעים. מי שמחפש חדשנות לא ימצא אותה פה, אבל אנחנו בהחלט נהנינו.
ציון: 8
טעמקור. עדיין טעיםמקום 3: מגנום שוקולד לבן
מה: גלידת שמנת בטעם וניל בציפוי שוקולד לבן.
מחיר: 11 שקלים.
איך: ארטיק איכותי וטעים, היו שאמרו אלגנטי. הגלידה מצוינת ועדינה בטעמה, הציפוי עבה, מעט מתוק וכבד - אבל זה לא בהכרח לגנותו.
ציון: 8.5
מקום 2: מגנום אינפיניטי שוקולד וקרמל
מה: שלגון שמנת משובחת בטעם שוקולד בציפוי שוקולד מריר מעולה ושבבי פולי קקאו עם ריפל בטעם קרמל (או בקיצור: ארטיק שוקו-שוקו עם פולי קקאו בציפוי).
מחיר: 11 שקלים.
איך: פפפ, חתיכת ארטיק האינפיניטי הזה. פולי הקקאו שבציפוי בתחילה הטרידו אותנו בפציחותם המוגזמת, אבל עם הביסים למדנו לחבב ולהעריך אותם, ובעיקר את חוסר המתיקות שלהם. טעם הקרמל כמעט בלתי מורגש, והארטיק כשלעצמו טוב מאוד, אם כי פחות מתאים לליקוק על שפת הים ויותר כקינוח במסעדה.
ציון: 9
מגנום אינפיניטי. איכות צרופהמקום ראשון: טילון מגנום וניל עם שוקולד צ'יפס
מה: גביע ובו גלידת וניל שמנת עם שוקולד צ'יפס, בציפוי שוקולד.
מחיר: 11 שקלים.
איך: גלידת וניל-פצפוצים במיטבה - עדינה, טעימה, רכה וכיפית. ציפוי השוקולד מעולה. הגביע מרופד מבפנים בשכבה דקה של שוקולד, בדיוק כמו שצריך.
ציון: 9.5
טילון מגנום. בדיוק כמו שצריךשתפו, ותוכלו לחסוך לחברים עוגמת נפש
לא מסכימים עם הדירוג שלנו? ספרו לנו בטוקבקים