האוטובוס של אריה קסלמן כבר זכה לכינוי "קו הגאווה" בזכות הדגלים שתלויים עליו. "מרגיש כועס, זועם ובעיקר פגוע", פותח קסלמן בן ה-33 את הפוסט שפרסם בפייסבוק אתמול, "הרגע פנה אליי נציג של פניות הציבור של חברת דן בעניין דגלי גאווה שיש לי באוטובוס כבר יותר משנה, ואמר כי התקבלה תלונה במחלקת פניות הציבור על נוכחות דגל הגאווה וספציפית כי זה דגל גאווה. התבקשתי להוריד את הדגלים".

"אמרתי במפורש כי בחברה ידוע כי הדגלים ישנם ועליהם יצאו כתבות בתקשורת, ועד שלא אקבל הוראה מדובר דן להסירם אני לא מוריד אותם", ממשיך קסלמן ומוסיף, "ואם בכל זאת אקבל הוראה שכזו, אהיה מחוייב להיענות לדרישה אך אסיק את המסקנות שלי לעניין, אם יש לי מקום בכלל בבית הזה שכל כך החשבתי לבית שני, ובכך בעצם אראה ניסיון להחזיר אותי לארון שאני מחוצה לו 18 שנה".

"אני מי שאני וטוב לי, ולמי שלא טוב לו יום טוב לו", קסלמן כותב בהמשך הפוסט, "יתרה מזאת, אני סבור שמדובר באדם המתלונן מבני ברק כיוון שאני עושה הסעת תלמידים בבני ברק, אז אם לא טוב לחברה התלונות משם, תוציאו אותי מהעיר הזו".

"הרי התרעתי מראש שזה יגיע, כשאמרו לי שהסידור שלי כולל את העיר הזו ואת ההסעות הללו בפרט", הוא מדגיש, "הרי לי יש בעיה עקרונית עם העיר הזו ולעיר הזו ויושביה יש בעיה עם אנשים כמוני!!!".

>> מצעד האבות הגאים שכבשו את אינסטגרם

>> "הטיפול הגדיל את איבר המין שלי ב-5 ס"מ"

איתן פיקסמן, דובר חברת דן, מסר בתגובה: "אנחנו משרתים למעלה משבעים שנה מגוון רחב של ציבוריות ישראלית, ציבור הטרוגני מאוד, ומכבדים כל אדם - איש באמונתו יחיה. אולם בתוככי האוטובוס, הציבוריות הזאת חייבת למצוא את הדרך לחיות יחד באהבה ובשלום, ולכן כל שביקשנו מהנהג שלנו הוא להישאר גאה בלי לפגוע ברגשות של נוסעים אחרים, כי מטבע הדברים יש כאלו שנפגעים. הגישה הזו נכונה לכל דבר - סמלי דת, תמונות משפחתיות, דגלי קבוצות ספורט וכדומה. יש לכולנו את היכולת גם ליהנות ממה שאנחנו מאמינים בו וגם לכבד את רגשות הזולת, וכך יהיה באוטובוסים של חברת דן".