הקללות והאלימות ברשתות החברתיות אינן בלעדיות למבוגרים. 4 פוסטים אלימים נכתבים על-ידי בני נוער מידי דקה, כך לפי דו"ח השנאה של קרן ברל כצנלסון בשיתוף חברת ויגו. זה יוצא 6,000 פוסטים שכוללים גילויי אלימות ונכתבים ע"י בני הנוער בישראל מדי יום. פוסטים אלה מהווים קרוב ל-30% מכלל השיח האלים ברשת.

על פי הדו"ח, ההתבטאויות הנפוצות ביותר הן כינויים של איברי מין ומיניות ("זונה", "זין", "כוס", "שרמוטה", "תמצוץ/תמצצי", "הומו" ועוד) המהווים 67% מסך הביטויים, אחריהם ביטויים שכליים ("מטומטם", "מפגר", "טמבל", "טיפש" ועוד) המהווים 14%. ביטויים אלימים אלה, מציינים מחברי הדו"ח, נכתבים על פי רוב בתגובות קצרות בנות מילה עד 5 מילים ברשתות החברתיות.

בדו"ח מצאו הטיה מגדרית מובהקת - בנים מקללים הרבה יותר מאשר בנות. 72% מביטויי האלימות נכתבים על ידי בנים ורק 28% ע"י בנות. עיקר האלימות של בני הנוער היא נגד בני נוער אחרים ועוסקים בחיי היום יום שלהם. זאת לעומת בוגרים שעוסקים בעניינים אקטואלים וכותבים באלימות נגד קבוצות באוכלוסיה, כמו למשל להט"בים או ערבים.

מדי יום, מצוין בדו"ח, נכתבים ברשתות החברתיות בישראל כ-800 אלף פוסטים, כאשר 30% מהם נכתבים ע"י בני נוער בגילאי 13-18. 

ענת רוזיליו, מנהלת פרויקט דו"ח השנאה מסרה כי "הנתונים שנחשפים היום מעידים על תופעה שורשית של אלימות שצומחת במימדים מפחידים מתחת לרדאר בקרב דור העתיק שלנו. הכתובת מתנוססת על קיר הפייסבוק של ילדי ישראל והאחריות לטפל בצמצום התופעה מחייבת את ההורים, את מובילי דעת הקהל ואת הרגולטור לפעול כל אחד בחלקת גן העדן שלו- כדי להוביל לצמצום התופעה"