אחד הטיפים הכי שימושיים שנתקלנו בהם בשנים האחרונות, ותאמינו לנו שנתקלנו בהמון, הוא הטיפ להנחת שניצלים במסננת/רשת/קריספר אחרי טיגון. לפני כן היינו באסכולת הנייר הסופג, אבל כל זה לא רלוונטי כי הטיפ החדש שלנו לא קשור לשניצל, אלא לתוספת המושלמת לשניצל: פירה.

שניצלים קריספיים (צילום: shutterstock Ryco Montefont)
צילום: shutterstock Ryco Montefont

@lorafied MASHED POTATO HACK! NO Peeling! NO Cutting! This one landed me in @newsweek magazine when my @tiktok video went viral FOLLOW ME on Instagram @lorafied FOLLOW ME on TikTok @lorafied CHECKOUT my website: LORAfied.com #mashedpotato #kitchenhacksthatwork #potatohack #homemaker #lorafied #thanksgivinghack #holidayfoodideas #viralhack #viralhacks #tiktokfoodhack ♬ Made You Look - Meghan Trainor

הטיפ של המשתמשת lorafied עוד לא צבר אפילו מיליון צפיות (הוא מאוד קרוב), אבל הפך לוויראלי די מהר, ואפשר להבין את ההתלהבות. זה הולך ככה: מנקים תפוחי אדמה, מבשלים אותם בקליפתם, מסננים אותם ממי הבישול, חוצים אותם, ואז מגיע השוס: מניחים רשת אפייה מעל קערה מספיק גדולה, ומניחים עליה את תפוחי האדמה החצויים עם הקליפה כלפי חוץ. מוחצים את תפוח האדמה לתוך הרשת וככה בעצם הקליפה נשמרת בשלמותה וכל ה"בשר" נכנס לקערה. 

תפוחי אדמה מבושלים (צילום:  Kondoruk, shutterstock)
תפוחי אדמה מבושלים | צילום: Kondoruk, shutterstock

אחרי שמסיימים לרוקן את כל תפוחי האדמה הרצויים, מתבלים לפי הטעם, וזהו. נכון שיש משהו מעט מגושם בשיטה הזאת, אבל כל הכנת פירה כרוכה בלכלוך כלים גם ככה. היתרון הכי אדיר כאן הוא החיסכון בזמן של קילוף כל תפוד - אבל היי, מוזמנים לנסות ולבדוק בעצמכם אם זה שווה את זה. כמו כן, לורה הטיקטוקרית נתנה אישור לחתוך את התפודים לפני הבישול, אבל הודתה שהיא באופן אישי נהנית יותר לחתוך אותם אחרי הבישול. 

פירה (צילום: shutterstock_inewsfoto)
פירה | צילום: shutterstock_inewsfoto