ממחר - נשלם יותר על וודקה
לא יכולים בלי וודקה? בקרוב התענוג הזה יעלה לכם הרבה יותר. שר האוצר אישר שינוי במיסוי משקאות חריפים, לפיו יתייקרו מחירי הבקבוקים ב-3-7.5 שקלים
משלמים יותר על וודקה
צילום׃
רויטרס
הבוקר חתם שר האוצר על צווים המסדירים שינוי במיסוי משקאות חריפים, ולפיהם גובה המס על משקה ייקבע בהתאם לאחוז האלכוהול בו ולא לפי מחיר הבקבוק כמו בעבר.
לפי השיטה החדשה שתחול במלואה רק ב-2014, תשלמו 37 שקלים מס קצוב עבור כל ליטר אלכוהול. עד אז ישונה מבנה המיסוי באופן חלקי, והחל ממחר יעלו מחירי הוודקה ב-3-7.5 שקלים לבקבוק, כשהבקבוקים הזולים ביותר ייספגו את התוספת המשמעותית ביותר.
חובבי היין והבירה, לעומת זאת, ממש לא צריכים להתחיל לדאוג - השינויים החדשים לא נוגעים אליכם. צפירת הרגעה גם למי שלא יכול בלי כוסית ויסקי. מחיר המשקה יישאר זהה או אפילו יוזל במקצת, לפחות בבקבוקים היקרים.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














