אירן: טילים חדשים נגד מסוקים וטנקים
לא נחים לרגע: ברפובליקה האסלאמית הודיעו היום כי חנכו שתי מערכות טילים נוספות - האחת טילי קרקע-אוויר והשנייה טילים נגד טנקים. כלי התקשורת במדינה דיווחו כי המערכות כבר בשימוש. ארה"ב: לא צפוי הסכם בין המערב לאירן בקרוב. הערכה: בטהרן ממשיכים את ההיערכות לאפשרות של מתקפה על מתקני הגרעין
מערך טילים אירניים חדש. ארכיון
צילום׃
רויטרס
באירן דיווחו כי שמה של מערכת טילי הקרקע-אוויר היא "קאאם", "התרוממות" בפרסית, וכי היא מיועדת לפגוע במסוקים עוינים. שמה של מערכת הטילים נגד הטנקים הוא "טופאן-5", "סערה", בפרסית. שר ההגנה האירני, אחמד ווחידי חנך את שתי תכניות הטילים, כפי שדווח בכלי התקשורת במדינה.
ארה"ב: לא צפוי הסכם בקרוב
רוברט גייטס. פסימי
צילום׃
חדשות 2
בתוך כך, אמר היום שר ההגנה האמריקני רוברט גייטס כי הוא אינו צופה בקרוב הסכם בין המערב לאירן על תכנית הגרעין האירנית. "איני סבור שאנו קרובים להסכם", אמר גייטס במהלך ביקורו בטורקיה. "נוכל להגיע להסכם רק אם האירנים יהיו מוכנים להצעה המקורית של הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית".







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















