אף אחד מהצוות הרפואי שטיפל בא' בת ה-25 לא האמין שהיא תצליח להתאושש מפצעיה. אלא שפחות משבועיים לאחר שנורתה בראש על ידי בעלה, היא מתאוששת ומצליחה לספר בראיון בלעדי לחדשות 2 מה קרה באותן שניות לפני שהתמוטטה ואיבדה את ההכרה.
לפני שבועיים, ללא כל סיבה, שלף בן זוגה של א' את אקדחו וירה שמונה כדורים בכל חלקי גופה, לעיני בתם בת השנתיים. לאחר מכן ניסה לשים קץ לחייו בירי. "היא אמרה לי כמה פעמים 'אמא אמא' ולא יכולתי לענות לה", מספרת א'.
"אני רוצה לגדל את הבית שלי"
א' פונתה במצב אנוש לבית החולים. רק לאחר סדרה ארוכה של ניתוחים הצליחו הרופאים להציל את חייה. לטענת הרופאים, למרות שנעצרה ההידרדרות במצבה מצפה לה עוד תהליך שיקום ארוך במיוחד.
עורך דינו של בן זוגה של א' אורי קינן מסר בתגובה כי מדובר באדם נורמטיבי שמעולם לא חטא בפלילים. לדבריו, מדובר כנראה במשבר נפשי חד פעמי.
כעת חוששת א' שהליך השיקום יפגע ביכולתה לגדל את בתה, ומבקשת את עזרת הרשויות והציבור. "אחרי זה אני לא יכולה לעבוד ולפרנס את הבת שלי. אם יש אפשרות ברשותכם עזרה בבקשה תעזרו לי. אני רוצה לגדל את הבת שלי", מתחננת א'.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















